Za več informacij, pomoč ali nakup pokličite:

080 64 69

Izbrisane gube in pomlajena koža! Učinki vidni že v 2 tednih.

Intenzivna pomlajevalna krema z botox učinkom:

 • vidno zmanjša izrazne gube, zapolni globoke gube in zgladi tanke linije - do 80% mlajši videz kože
 • s 100% naravnim hialuronom evropskega porekla zagotavlja dolgotrajno navlaženo kožo
 • prodira pod povrhnjico in v globljih plasteh hidrira kožo od znotraj navzven
 • spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice
 • kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi
 • prodira v kožne celice in izboljšuje strukturo kože
 • z redno uporabo postane koža zdrava in mladostna
 • primerna za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo
 • klinično in dermatološko testirano

Vrednost

60.00 €

Vrednost

SAMO 29.90 EUR
1-MESEČNA TERAPIJA
SAMO 49.90 EUR
2-MESEČNA TERAPIJA
SAMO 69.90 EUR
3-MESEČNA TERAPIJA

Mit ali resnica: edina krema proti gubam, ki resnično deluje s patentirano Lux - Factor 4D ANTI-WRINKLE formulo proti gubicam

LUX - FACTOR patentirana formula 4D HYALURON je profesionalna klinično preizkušena terapija proti gubam in staranju kože. Gre za najučinkovitejšo in obenem varno formulo proti gubam, ki je primerna za vse tipe kože, na katerih opazimo globoke in izrazne gube ter tanke linije.

Profesionalna klinično preizkušena senzacija proti gubam in staranju kože!

V laboratoriju Pariz so znanstveniki po večletnih raziskavah združili 100% naravno hialuronsko kislino evropskega porekla in senzacionalno LUX - FACTOR 4D ANTI-WRINKLE formulo proti gubam . S posebnimi biotskimi postopki so razbili mikrodelce molekulske mase, ki prodirajo v globlje plasti kože in na ta način delujejo od znotraj navzven.

Hialuron zapolni globoke in izrazne gube ter zgladi tanke linije na obrazu. Z vključitvijo četrte dimenzije (4D) hialuronska kislina trajno zgladi kožo in ustvarja mladostnejši videz z vsakim nanosom.

4D HYALURON krema proti gubam hkrati spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, ki kožo zaščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Patentirana 4D HYALURON krema proti gubam tako zagotavlja osupljivo hitejše in učinkovitejše delovanje na glajenje gub, deluje s pomlajevalnim botox efektom, kožo hidrira in zagotavlja sijoč videz ves dan.

Dramatičen učinek že po 3 dneh uporabe:

 • zglajene globoke in izrazne gube ter tanke linije (nad ustnicami, okrog oči, pod ličnicami, na čelu, vratu ter na dekolteju)
 • vidno navlažena koža sijočega videza
 • izboljšan struktura in tonus kože

Nežna tudi do najbolj občutljive kože. Na voljo tudi v Sloveniji brez recepta!

 • uporabljajo...

  • Iris Mulej,
   manekenka

  • Rebeka Dremelj,
   pevka

  • Sanja Grohar,
   pevka

  • Vili Resnik,
   pevec

 • ...in ostali zvezdniki

Tjaša Železnik, igralka

'Vedno sem na očeh medijev, zato želim ohraniti svoj mladosten videz. Pri tem prisegam na Lux - Factor 4D Hyaluron kremo. Že po dveh tednih uporabe sem opazila razliko. Koža je bila takoj lepša in bolj gladka. Gubice so postale nekako manj opazne, kot da bi jih krema zapolnila in zgladila. Pa na splošno, moram reči, da je koža bolj sijoča in sveža. Včasih se mi zdi, kot da sem se pomlajšala za nekaj let. 4D kremo s hialuronom vsekakor priporočam vsem ženskam.'

Fantastičen napredek Tjaše Železnik po 14-dneh uporabe kreme proti gubicam.

Končno lahko prelisičite genetiko in zgladite kožo na svojem obrazu!

Če vas v ogledalu motijo gubice in izrazne črte na vašem obrazu, niste edini. Večina žensk opazi znake staranja kože v zgodnjih tridesetih letih, ko gubice niso zgolj posledica let, temveč odražajo tudi škodljive vplive sodobnega življenja. Stresen življenjski slog, neuravnovešena prehrana, onesnažen zrak in uporaba agresivnih izdelkov puščajo sledi na koži ter vsak dan vrisujejo vedno globlje gube. Koža izgublja mladostni sijaj, zdravo elastičnost in postaja vedno bolj povešena.

Kako lahko tudi vi ustavite proces staranja!

Proces staranja kože na srečo lahko zdaj zaustavite brez dragih operacij in neželenih stranskih učinkov. Patentirana 4D HYALURON formula proti gubam vam na 100% varen in naraven način pomaga zgladiti gube in preprečiti nastanek novih. Naravni botoks učinek boste opazili že po dveh tednih. Ob redni uporabi pa se najboljši rezultati pokažejo najkasneje v dveh mesecih.

Zakaj hialuronska krema proti gubam in ne injekcije ali operacija?

Do sedaj so bile edina rešitev proti gubam drage injekcije ali nevarne operacije. Boleče injekcije nudijo zgolj začasne rezultate in lahko celo poškodujejo delikatno živčevje na obrazu. Trajnejše rezulate lahko sicer dosežete z dragimi operacijami, ki pa za seboj puščajo brazgotine in nenaraven, plastičen videz zategnjene kože.

Veliko boljša alternativa je preverjeno učinkovita LUX FACTOR 4D HYALURON krema proti gubam, ki na naraven in povsem varen način preko biotskega delovanja na celične stene gladi gube in tako preprečuje nadaljnje staranje kože ter ohranja njen mladosten videz.

LUX FACTOR 4D HYALURON deluje na gube od znotraj in preprečuje nadaljnje staranje kože. Na ta način varno poskrbite za osupljivo boljšo strukturo kože brez nevarnih in trajno škodljivih posledic, kot če bi se odločili za injekcije ali operativno zategovanje kože.

POZOR pred ponaredki in kremami, ki obljubljajo čudeže ter niso klinično testirane!

Veliko izdelkov na trgu obljublja pomladitev kože in manj gub. Veliko uporabnic na žalost čez čas ugotovi, da bi bilo vseeno, če bi kupile navadno kremo.

Veliko ponudnikov zatrjuje, da njihov izdelek deluje, vendar obljub ne podpirajo z dokazi. Niti nimajo ustreznih certifkatov, njihove učinkovine niso klinično testirane in so sumljivega porekla. Kajti, ni vseeno, kateri hialuron se nahaja v kremi ter kakšno je poreklo sestavin ter sama sestava kreme.

Ali ste vedeli, da obstaja šokantna razlika med kitajskim in evropskim hialuronom?

Hialuronska kislina je kozmetična sestavina, ki spodbuja vlaženje kože in obnavlja medcelično delovanje, s čimer ustvarja boljšo strukturo kože in ohranja pomlajen videz obraza. Vendar pozor pri izbiri hialurona , ki ga nanašate na svoj obraz!

Generični hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, niti ni testiran, da lahko zagotovi optimalne rezultate. K sreči se 4D HYALURON krema proti gubam od drugih izdelkov razlikuje po tem, da vsebuje izključno 100% naravni hialuron evropskega porekla ki je edinstvene kakovosti. Gre za dragoceno učinkovino, ki zagotavlja osupljive rezultate pri zmanjševanju gub in pomlajevanju kože. Hialuron evropskega porekla brez škodljivih stranskih učinkov na dolgi rok zagotavlja videz gladke in mladostne kože ter izboljšuje samo strukturo kože

Vse učinkovine patentirane LUX - FACTOR 4D HYALURON formule so klinično testirane. Dokazano deluje na zmanjšanje gub, kar potrjujejo strokovnjaki in farmacevti.

Nina Šurbek Fošnarič, mag. farmacije

'Večina žensk po 30 letu se srečuje z neprijetnim staranjem kože, ki se kaže v obliki globokih in izraznih gub. Kot strokovnjakinja mag. farmacije strankam vedno svetujem previdnost pri izbiri izdelkov za nego kože. Ne nazadnje gre za vaš obraz.

Kolagen oziroma hialuronska kislina bistveno pripomoreta k temu, da je koža ne glede na starost navlažena, napeta in se samodejno regenerira tudi od znotraj. A pomemben je izvor teh učinkovin! Zato pred uporabo preverite, kakšne sestavine ima krema, ali je klinično testirana in ali ima ustrezne certifkate.

Lux-Factorjeva krema 4D HYALURON vsebuje 100% naravno hialuronsko kislino. Naravna patentirana 4D formula proti gubam v Lux-Factorjevi kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti. Zato so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane. Patentirana formula spodbuja tudi obsežen naravni proces regeneracije povrhnjice ter ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Stranke že po nekaj nanosih opazijo očitno razliko. Ob redni uporabi je izboljšan tonus kože, koža pa lepo zglajena. Brez neželenih stranskih učinkov. Tudi sama za nego obraza uporabljam izključno Lux-Factorjevo kremo 4D HYALURON in jo toplo priporočam vsem, ki si želite zdrav in mladosten videz kože!'

Zakaj je LUX - FACTOR 4D HYALURON formula proti gubam tako učinkovita?

 • Preverjeno učinkovita kombinacija 100% naravne hialuronske kisline evropskega porekla in preizkušene patentirane 4D anti-wrinkle formule proti gubam dokazano deluje na zmanjšanje gub inučvrstitev kože že po nekaj nanosih.
 • Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v LUX - FACTOR 4D HYALURON kremi proti gubam prodrejo v globlje plasti kože tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. Tako poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože.
 • Inovativna formula v LUX - FACTOR 4D kremi proti gubam zagotavlja boljšo strukturo kože, zaradi česar je koža bolj elastična, čvrsta in gladka.
 • Patentirana formula 4D HYALURON s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice , zaradi česar koža zasije v boljšem tonusu.
 • Idealna kombinacija učinkovin ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi , zato je koža ob redni uporabi kreme 4D HYALURON napeta in mladostna.
 • Za razliko od drugih izdelkov proti gubam je LUX - FACTOR 4D krema proti gubam klinično in dermatološko testirana, zato je primerna za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo kožo.

Fascinantno odkritje proti gubam - dokazano deluje!

Kako uporabljati 4D HYALURON kremo proti gubam za optimalne rezultate?

LUX - FACTOR 4D HYALURON krema je zelo enostavna za uporabo. Nanos kreme vam ne bo vzel več kot 2 minuti. Najbolje je, da kremo uporabite 2-krat dnevno: zjutraj in zvečer pred spanjem.

 1. Pred uporabo nežno očistite obraz, vrat in dekolte ter nanesite tonik.
 2. Nanesite tanko plast kreme na celoten obraz, vrat in dekolte. Z nežnimi krožnimi gibi vmasirajte kremo v kožo.
 3. Pustite, da se krema vpije.
 4. Ena terapija (50ml pakiranje kreme) zadostuje za cca 1 mesec redne uporabe za cel obraz dvakrat dnevno.

LUX - FACTOR 4D HYALURON kremo lahko uporabljate tako zjutraj kot zvečer.

Prednost kreme proti gubam LUX - FACTOR 4D HYALURON je v tem, da jo lahko uporabljate tudi pod ličili.

Krema ni delikatna za hrambo - hranite jo na temperaturi med 2 in 25 stopinjami Celzija.

Po opravljeni 1., 2. in 3. terapiji - vzdrževanje

Po doseženem želenem učinku terapije se priporoča, da nadaljujete z uporabo LUX - FACTOR 4D HYALURON kreme vsaj enkrat na dan.

100% GARANCIJA NAJNIŽJE CENE - NAJVEČ ZA VAŠ DENAR!

Z naročilom LUX - FACTOR kreme proti gubam si zagotovite največ izdelka za vaš denar. To pomeni, da namesto 30ml vsebine (kot ostali ponudniki ponujajo podobne preparate) dobite v enem LUX - FACTOR pakiranju kar 50ml najučinkovitejše formule, ki vidno zmanjša gube in pomladi kožo.

Vrednost

60.00 €

Izberi

 • Varen Nakup

  100% Zagotavljamo vam popolno varnost vaših osebnih podatkov.

 • 30 Dnevna

  GARANCIJA Če s produktom niste zadovoljni, ga lahko enostavno vrnete, mi pa vam povrnemo kupnino.

 • Varen Način

  PLAČILA Za še bolj varen način plačila, smo vam omogočili, da plačilo opravite po povzetju.

 • Pomoč

  PRI NAROČILU Za vsa vprašanja vam je na voljo Tamara. Za dodatne informacije in pomoč pri nakupu pokličite brezplačno številko 080 64 69.