Za več informacij, pomoč ali nakup pokličite:

080 64 69

Konec S Plešavostjo In Z Izpadanjem Las!

Najučinkovitejša patentirana formula v spreju proti izpadanju ter za ponovno rast las:

 • pomaga preprečevati izpadanje las
 • spodbuja rast novih las
 • pospešuje cirkulacijo lasišča ter podpira zdravo lasišče
 • regulira in stabilizira izločanje olj ter učinkovito deluje proti prhljaju
 • krepi lase v globini lasnega mešička ter izboljšuje njihovo strukturo
 • z redno uporabo lasje postanejo gostejši, močnejši in sijoči
 • primeren tako za moške kot za ženske
 • klinično preizkušeno in potrjeno delovanje
 • 100% naravno in varno, brez neželenih stranskih učinkov

Vrednost

180.00 €

Vrednost

SAMO 89.90 EUR
3-MESEČNA TERAPIJA
SAMO 169.90 EUR
6-MESEČNA TERAPIJA
SAMO 249.90 EUR
9-MESEČNA TERAPIJA

Novo odkritje proti plešavosti - preverjeno deluje!

HAIR z Lux-Factorjevo patentirano formulo je najbolj varna in preverjeno učinkovita terapija za vzpodbujanje rasti las ter preprečevanje izpadanja las .

Patentirana Lux-Factorjeva formula v spreju HAIR je plod večletnih raziskav in testiranj, razvita s pomočjo visoko tehnološkega bioinženiringa. Znanstveniki, kozmetologi in farmacevti so s patentirano formulo šli korak naprej od navadnih sredstev za rast las.

HAIR patentirana formula združuje najučinkovitejšo kombinacijo naravnih zelišč , iz katerih so strokovnjaki z visoko tehnološkim bioinženiringom izvlekli dragocene aktivne sestavine in dosegli učinkovitejše biotsko delovanje. Patentirana formula HAIR tako zagotavlja dramatično hitrejše in učinkovitejše delovanje na preprečevanje izpadanja las, ponovno rast las, gostejše lase in ohranjanje zdravega lasišča brez prhljaja.

S 100% učinkovito patentirano formulo že v 6 tednih:

 • preprečite izpadanje las,
 • spodbudite rast novih las,
 • zasijete z gostejšimi, močnejšimi in sijočimi lasmi ter
 • ohranite zdravo lasišče brez prekomernega maščenja in prhljaja.

Primerna tako za moške kot za ženske!

 • uporabljajo...

  • Iris Mulej,
   manekenka

  • Rebeka Dremelj,
   pevka

  • Sanja Grohar,
   pevka

  • Vili Resnik,
   pevec

 • ...in ostali zvezdniki

Miran Tretnjak, informatik

Plešavost je pogost pojav v naši družini. Moj oče in dedek sta oba začela izgubljati lase v 20. letih. Tako da sem vedel, kaj me čaka, še preden se mi je začela pojavljati pleša. Pred parimi meseci sem zato posvetil ogromno časa prebiranju različnih forumov. Tam sem nalatel na serum za rast las Lux-Factor in se odločil preizkusiti. Danes ko se pogledam v ogledalo, vidim, da se pleša ne stopnjuje in da rastejo novi lasje, kar mi daje upanje za naprej. Splača se vztrajati!

Dramatični rezultati Mirana Tretnjaka po 6 tednih uporabe terapije v spreju.

Peter Škrjanec, finančnik

Lasje so mi začeli izpadati že v času študija. Takrat me je bilo tako sram, da se mi že v mladosti dela pleša. Najprej sem se skrival s kapami in pokrivali, ampak ni pomagalo. Sčasoma sem se navadil novega videza, ampak nikoli se nisem čisto sprijaznil z njim. Pred tremi meseci pa sem na spletnem forumu odkril Lux - Factor serum za rast las in se odločil, da ga preizkusim. Sedaj opažam, da mi poganjajo novi lasje in da lasje izgledajo gostejši. Zadovoljen sem z rezultati in serum priporočam vsem moškim.

Dramatični rezultati Petra Škrjanca po 6 tednih uporabe terapije v spreju.

Ali ste tudi vi med tistimi 70% moških in 40% žensk, ki jim grozi izpadanje las ali trajna plešavost?

Če vas skrbi, da z vsakim dnem izgubite več las in privlačen mladostni videz, niste edini. Izpadanje las je razširjena težava, ki lahko prizadane kogar koli. Z njo se spopada skoraj 70% moških in kar 40% žensk.

Izpadanje las in plešavost je lahko posledica staranja, genetike, stresnega življenjskega sloga, hormonskega neravnovesja, bolezenskih stanj, jemanja zdravil ali neuravnovešene prehrane. Vse to so razlogi, ki lahko pripeljejo do prekomernega izpadanja las, ki se pri moških razvija drugače kot pri ženskah.

Moški se z izpadanjem las lahko soočijo že kmalu po 25. letu. Lasje se začnejo redčiti na obeh straneh čela in na vrhu glave. Pri večini moških redčenje las na koncu običajno privede do stanja popolne plešavosti.

Vendar izpadanje in redčenje las ni samo moška težava, saj se z izpadanjem las sooča kar 40% žensk. Težave se običajno začnejo zaradi hormonskih sprememb ali uporabe agresivnih izdelkov za oblikovanje pričeske. Lasje postanejo redkejši in pustega videza. Povečano izpadanje las čez čas pripelje do vedno vidnejšega lasišča in t.i. "ženske plešavosti ".

Izpadanje las na srečo lahko zdaj zaustavite brez dragih operacij in neželenih stranskih učinkov. Patentirana formula v spreju HAIR vam na 100% varen in naraven način pomaga preprečiti izpadanje las in spodbuditi rast novih las. Učinke boste opazili že v 6 tednih. Ob redni uporabi pa se najboljši rezultati pokažejo najkasneje do 3 mesecev.

Zakaj formula v spreju in ne lasni vložki ali operacija?

Težave z izpadanjem las in plešavostjo neredko vodijo v obupano izbiro dragih lasnih vložkov ali nevarnih operacij za presaditev las.

Dragi lasni vložki in lasulje so izjemno nepraktični, saj uporabnike omejejujo v vsakdanjem življenju. Zaradi neudobnega drgnjenja po lasišču lahko celo povzročijo še večje težave z izpadanjem las.

Na drugi strani estetska kirurgija ponuja tvegane in drage operacije za presaditev las, ki lahko privedejo do zapletov, kot so infekcije, brazgotine, narkoza kože in krvavitve. Terjajo dolg čas okrevanja in ne prinašajo trajnih rezultatov, saj je potrebna ponovitev za doseganje optimalnega videza.

Veliko boljša izbira je patentirana formula HAIR, ki na naraven in varen način preprečuje izpadanje las in spodbudi rast novih las. Na ta način varno poskrbite za dramatično boljšo strukturo las brez nevarnih in trajnih škodljivih posledic, če se odločite za uporabo lasnih vložkov ali operativno presaditev las.

POZOR pred ponaredki in podobnimi izdelki, ki niso klinično testirani!

Veliko izdelkov na trgu obljublja, da bodo preprečili izpadanje las. Vendar ne vsebujejo vsi ti izdelki tudi sestavin, ki preprečujejo izpadanje las na naraven način oziroma brez škodljivih stranskih učinkov.

Veliko ponudnikov zatrjuje, da njihov izdelek deluje, vendar obljub ne podpirajo z dokazi. Niti nimajo ustreznih certifkatov in njihove učinkovine niso klinično testirane.

Nina Šurbek Fošnarič, mag. farmacije

"Opozarjam na previdnost pri izbiri izdelkov proti izpadanju las, da si ne naredite še več nepopravljive škode.

Kot strokovnjakinja mag. farmacije svojim strankam priporočam samo preverjene in klinično testirane produkte z vsemi ustreznimi certifkati. Lux-Factorjev HAIR temelji izključno na naravnih sestavinah za preprečevanje izgube las in omogočajo ponovno rast las ter ohranjajo zdravo lasišče. Ne vsebuje sintetičnih kemikalij, ki bi lahko škodile kakovosti las ter ne povzroča nobenih neželenih stranskih učinkov.

Stranke že po prvi terapiji občutijo razliko... v povprečju nekje po 6 tednih uporabe pa se že očitno opazijo učinki.

Zato proti izpadanju ter za spodbujanje ponovne rasti las priporočam izključno terapijo s klinično testiranim serumom HAIR."

Zakaj je LUX - FACTOR HAIR formula tako učinkovita?

 • Učinkovita kombinacija naravnih zelišč in klinično testiranih sestavin v patentirani LUX - FACTOR HAIR formuli dokazano preprečuje izpadanje las in deluje stimulativno na rast novih las v globini lasnega mešička.
 • Aktivne sestavine v LUX - FACTOR HAIR formuli krepijo las od znotraj in zagotavljajo močnejšo strukturo las, zaradi česar lasje postanejo gostejši, močnejši in bolj sijoči.
 • Patentirana LUX - FACTOR HAIR formula z visoko tehnologijo bioinženiringa zagotavlja učinkovitejše biotsko delovanje, ki pomeni hitrejše in učinkovitejše delovanje na preprečevanje izpadanja las in ponovno rast las.
 • Učinkovine v formuli LUX - FACTOR HAIR pospešujejo cirkulacijo lasišča in tako omogočajo idealne pogoje za rast novih las.
 • Formula LUX - FACTOR HAIR regulira in stabilizira izločanje olj, zaradi česar je lasišče zdravo in brez prhljaja.
 • Patentirana formula LUX - FACTOR HAIR je primerna tako za moške kot ženske.

Spektakularno odkritje proti izpadanju las in plešavosti - 100% deluje

Kako uporabljati LUX - FACTOR HAIR formulo v spreju za idealen rezultat?

LUX - FACTOR HAIR formula v spreju je zelo enostavna za uporabo. Najbolje je, da terapijo proti izpadanju las izvajate 2-krat dnevno: zjutraj in zvečer pred spanjem. LUX - FACTOR HAIR razpršite po predelih lasišča, kjer želite spodbuditi rast las. Formulo nanašajte na suho lasišče.

 1. Pred uporabo umijte lasišče in ga z brisačo nežno osušite.
 2. Z 2 ali 3 pritiski formulo v spreju razpršite po predelih lasišča, kjer lasje izpadajo.
 3. Terapijo uporabljajte neprekinjeno.
 4. Ena terapija (60ml pakiranje formule) zadostuje za 3 mesece uporabe (2-krat dnevno).

LUX- FACTOR HAIR lahko uporabljate tako zjutraj kot zvečer. Hranite na temperaturi med 2 in 25 stopinjami Celzija.

Po opravljeni 1., 2. in 3. terapiji - vzdrževanje

Po doseženem želenem učinku terapije se priporoča, da nadaljujete z uporabo LUX - FACTOR HAIR vsaj 2-3-krat tedensko.

100% GARANCIJA NAJNIŽJE CENE - NAJVEČ ZA VAŠ DENAR!

Z naročilom LUX - FACTOR terapije proti izpadanju las si zagotovite največ izdelka za vaš denar. To pomeni, da namesto 40ml vsebine (kot ostali ponudniki ponujajo podobne preparate) dobite v enem LUX - FACTOR pakiranju kar 60ml najučinkovitejše rešitve proti izpadanju las in plešavosti!

Vrednost

180.00 €

Izberi:

 • Varen Nakup

  100% Zagotavljamo vam popolno varnost vaših osebnih podatkov.

 • 30 Dnevna

  GARANCIJA Če s produktom niste zadovoljni, ga lahko enostavno vrnete, mi pa vam povrnemo kupnino.

 • Varen Način

  PLAČILA Za še bolj varen način plačila, smo vam omogočili, da plačilo opravite po povzetju.

 • Pomoč

  PRI NAROČILU Za vsa vprašanja vam je na voljo Tamara. Za dodatne informacije in pomoč pri nakupu pokličite brezplačno številko 080 64 69.